IPL Hudföryngring

 

Hudföryngring me IPL- Photorejuvenation

Är en intensiv ljuspuls som verkar på djupet i huden och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera till nybildning av kollagen. Huden får en jämnare ton och minimerar finare linjer och rynkor. Oftast IPL-behandlar man hela ansiktet eller halsen/dekolletaget. Vetenskapliga studier har visat att hudföryngringen finns kvar 5 år efter en serie IPL-behandlingar. Maskinen är medicinskt certifierad och uppfyller myndigheternas allra hårdaste krav på den här typen av utrustning både avseende säkerhet och effekt, liksom kvalitet och dokumentation. Solning utomhus eller i solarium skall undvikas 4 veckor före och sedan under behandlingens gång. Mörkt pigment gör att behandlingen fungerar sämre. Självklart är vi som jobbar med ipl utbildade och diplomerade IPL-tereapeuter.

IPL- Photorejuvenation fungerar på så sätt att

Ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Ljusenergin omvandlas till värme och vissa färgade områden så som röda blodkroppar (hemoglobin) och melanin (pigment) reagerar på detta, finfördelas och transporteras bort. Både män och kvinnor uppskattar behandlingen! Hur många behandlingar som behövs beror på vilket hudproblem man vill behandla samt vilka resultat man vill uppnå. I genomsnitt krävs 2 – 6 behandlingar IPL- Hudföryngring med ett intervall på ca 3-4 veckor

Hur går behandlingen  IPL- Photorejuvenation- Hudföryngring till

Under behandlingen får man skyddsglasögon som skyddar ögonen mot det starka  men dock inte skadliga IPL-ljuset. Genom ljusprisman kommer ett Intensivt Pulserande Ljus som känns lite stickande på huden men är inte smärtsamt. Därefter flyttas ljusprismat till nästa område på huden. IPL- hudföryngring tar ca 15-30 minuter beroende på hur stora ytorna är som skall IPL- behandlas.

Hur ser jag ut efter IPL- Photorejuvenation hudföryngring?

Efter behandlingen med IPL- hudföryngring kan huden få en lätt rodnad eller bli lätt svullen några dagar. Detta är övergående. Det går bra att använda smink efter IPL behandlingen.

Varför är det viktigt att välja en klinik med certifierad IPL-utrustning?

Inom skönhetsbranschen finns en stor mängd olika IPL-maskiner och utrustningar. De flesta av dem har ingen certifiering alls, vilket innebär att man inte kan veta något om maskinens ursprung . Välj därför alltid en Klinik med certifierad IPL-utrustning.

Vad kan jag förvänta mig för resultat IPL- Hudföryngring?

Som regel uppnår man hög grad av tillfredställelse med behandlingen. Man ser gradvis reduktion av rodnad, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlek och fina linjer och rynkor. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton.

Boka tid

Operakliniken är rekommenderat företag 4 år i rad med mängd stor mängd nöjda kunder. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om IPL-hudföryngrande behandling, eller boka en tid. Välkommen!

Vilka kroppsdelar kan behandlas med IPL- Hudföryngring?

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Problemområden som kan behandlas är:

  • Tecken på åldrande hud
  • Solskadad hud
  • Förstorade porer, grådaskig hud och andra avvikelser i huden

Konsultation för IPL- Photorejuvenation -Hudföryngring

Före IPL-behandlingen ges alltid en kostnadsfri konsultation. Då kan vi få en bra bild av vad du vill behandla och vilka resultat du kan förvänta dig med IPL- hudföryngring. Alla hudtillstånd och hudfärger kan tyvärr inte behandlas och detta framkommer vid en konsultation.

Här kan du läsa omdömen om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 5 år i följd via Reco. Operakliniken är specialiserade på Dermapen microneedling, lpg behandling och peelingbehandlingar.

 

Fyll i formulär så återkommer vi för bokning av tid

Nytt fält

5 + 11 =

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-650 0003

 

Öppet:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag: Stängt

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!