Ansiktsbehandlingar - operakliniken.

Operakliniken erbjuder högkvalitativa ansiktsbehandlingar med hudföryngrande karraktär och rengörande.

Behandlingar

Nedan följer vår meny av ansiktsbehandlingar

Plasma pen PLAXEL

Plasma pen är ett ypperligt verktyg för att bli av med exempelvis pigmentfläckar, hudflikar och mycket mer. Därutöver används plasma pen för hudföryngrande och rynkbehandlande behandlingar. Läs mer så visar vi  och förklarar mer.

Boka

Dermapen

Dermapen mircroneedling orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 12 st sterila nålar som skapar 1300 små microkanaler per sekund i huden. Nåldjupet regleras från 0.25-2,5 mm beroende på vad syftet är med behandlingen.

Boka

RF-lifting / ansikte

Efter många års medicinska forskningar med RF-LIFTING radiovågor har man lyckats att hitta en metod mot hudens åldrande, rynkor och kollagenproduktion. RF-lifting är en behandling som man kan utföra på hela kroppen, inkluderat ansiktet.

Boka

IPL-Hudföryngring

Är en intensiv ljuspuls som verkar på djupet i huden och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera till nybildning av kollagen. Huden får en jämnare ton och minimerar finare linjer och rynkor.

Boka

Led-ljus

Omega Light rekommenderas även i kombination med alla typer av ansiktsbehandlingar och har ett föryngrande syfte. Man kan göra en enstaka behandling eller kurbehandlingar.

Boka

Vitamincoctail

Cytocare är en fransk skinbooster från Revitacare som finns i 3 olika koncentrationer för tre olika målgrupper. Gemensamt för alla varianterna är att de innehåller Hyaluronsyra och den unika blandningen CT50. Det är en blandning av 50 olika ingredienser för optimal hudföryngring och förbättring av hudkvaliteten.

Boka

Kontakta oss

Har du någon fråga eller fundering över alla våra behandlingar. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!