Plastikkirurgi

 

Operakliniken Stockholm har sammarbete med Specialist inom plastikkirurgi Chris på Dimond Plastikkirurgi i Örebro. Med djuplodande sammarbete med specialist inom området, hjälper vi Er i processen för det ingrepp som du har funderingsar kring eller önskan att genomföra.

Vi utför all typ av plastikkirurgi som omfattar Ansikte, Bröst, & Kroppen.

Dr. Chris C. Diamond Janbaz är auktoriserad och certifierad specialist inom rekonstruktiv och estetisk Plastikkirurgi. Chris genomgick sin läkarutbildning vid Umeå Universitet och är legitimerad läkare sedan 2012. Sin utbildning inom estetisk plastikkirurgi har Chris tidigt i sin karriär fått vid välrenommerade plastikkirurgiska kliniker inom såväl som utanför Sverige.

För mig var det en självklarhet att inleda ett sammarbete med Operakliniken vars huvudman är Christian Gorgisidis med sin spetskompetens inom hudvård som peelingbehandlingar och ansiktsföryngrande behandlingar som Dermapen Microneedling m.m.

Jag tar emot dig i deras lokaler på Vasagatan och berättar mer om vårt upplägg vad gäller plastikoperaktionsingrepp.

 

Bröst

Vi utför mängd olika typer av bröstoperationer som avser att förstora, omforma eller förminska sina bröst. Vi har många års erfarenhet med gott renommé. Läs mer om de olika inprepp vi gör hör av dig till oss för konsultaton så hjälper vi dig i processen.

Ansiktsföryngring

Det finns mängd olika ingrepp för ansiktsföryngring inom plastikoperationer. Vi har brett spektra av behandlingar. 

Kropp

Plastikoperationer kring kroppen omfattar delar av bolen, armbar, ben, höft, midja, magen och mycket mer. Vi arbetar med mängd olika metoder som är det senaste inom plastikoperationer.

Följ oss
Öppet

Mon-Fri: 10-17

Tel

08-533 300 11

Address

Vasagatan 48
Stockholm

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!