Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatueringsbehandlingar av utbildad sjuksköterska och med utbildningscertifikat för kosmetiska tatueringar. Välkommen till Operakliniken!

Behandlingar – Kosmetiska Tatueringar

Välkommen till Operakliniken för kosmetiska tatueringsbehandlingar. Nedan kan du läsa om vår behandlingsmeny. 

Kosmetisk tatuering ögonbryn

Kosmetisk tatuering av ögonbryn som skapar simulerade hårstrån med hjälp av antingen blading eller tatuering.

Kosmetisk tatuering ögon / eyeliner

Kosmetisk tatuering av eyeliner ger densamme effekt som eyeliner varpå kosmetisk tatuering är semipermanent resultat. 

FAQ - Kosmetisk tatuering

Läs mer om kosmetisk tatuering i vår FAQ som vägleder dig inför behandling och efter behandling.

Marlene Makenzius

Leg. Sjuksköterska och Barnmorska, med en Medicine doktorsexamen från Uppsala universitet. Hon har flera utbildningar/certifikat inom estetiska behandlingar som exempelvis fillers och rynkbehandlingar (muskelavslappnande injektioner), samt micropigmentering (permanent make-up) och microneedling.

Marlene Makenzius

Medicine doktor & leg. Sjuksköterska & leg. Barnmorska

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering är en form av mikropigmentering med syftet att ge en semi permanent makeup. Metoden kan användas för att framhäva dina naturliga ansiktsdrag, men också för att skapa symmetri och korrigera ojämnheter. Denna revolutionerande teknik har underlättat för många som varje dag använder sig av makeup, samtidigt som du lätt kan göra om den till en makeup för festen.

Hur pigmentet tas upp av kroppen är individuellt. Det går inte på förhand att uppskatta hur en enskild individ kommer att reagera på en pigmentering, och vilket slutresultat som uppnås. I regel brukar en kompletterande tatuering ge önskat slutresultat, och det ingår alltid i vår behandling.

Pigmenten och materialen vi använder oss av är CE-märkt, går under internationella standarder och följer EU-rådets riktlinjer för mikropigmentering.

Du är välkommen att kontakta oss för att höra hur permanent make-up kan fungera i ditt liv!

Säker och beprövad metod

Oavsett om du väljer en diskret eyeliner-tatuering eller en full grund-makeup så kan du känna dig trygg med att vi på Operakliniken i Stockholm har den kunskap och erfarenhet som behövs för att åstadkomma ett resultat som du blir nöjd med. Vi använder exklusiva material av högsta möjliga kvalité. Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda oavsett det handlar om att skapa symmetri, korrigera ojämnheter, framhäva dina naturliga ansiktsdrag eller ge en mer kraftfullare look

Kosmetisk tatuering ögonbryn

Puderögonbryn passar utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av små prickar kallad Air Piont teknik. Den här metoden håller bra och är skonsam mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. Det är en fördel om du skickar foto i förväg för bedömning. Hållbarheten är upp till 5 år, men påfyllning sker vanligtvis 1-3 år efter beroende på hudtyp mm. Ett återbesök efter tre veckor ingår (gratis).

Läs mer om Kosmetisk tatuering i vår FAQ

Kosmetisk tatuering ögon /eyeliner

Permanent makeup för eyeliner utförs med micropigmenteringsmaskin. Antingen som en fransmarkering där färgen sätts mellan fransarna i fransraden. Eller som en eyeliner som även går ovanför fransraden. Den kan göras med eller utan vinge. Skarp eller skuggad (Smokey eyeliner).

Hållbarheten för pigmenteringen är 3-5 år. Men påfyllning av färgen brukar behöva göras mellan 2-3 år efter.

Prata med oss

Address

Operakliniken Stockholm

Vasagatan 48

Måndag-Fredag 9-18.00

Lördag 10-16.00

Telefon för bokning eller boka online

08-533 300 11

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!