Kosmetisk tatuering ögon / eyeliner

 Behandling av ögon / eyeliner med kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering är en form av mikropigmentering med syftet att ge en permanent makeup. Metoden kan användas för att framhäva dina naturliga ansiktsdrag, men också för att skapa symmetri och korrigera ojämnheter. Denna revolutionerande teknik har underlättat för många som varje dag använder sig av makeup, samtidigt som du lätt kan göra om den till en makeup för festen.

Här kan du läsa omdömen om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 4 år i följd via Reco. Operakliniken är specialiserade på Dermapen microneedling, lpg behandling och peelingbehandlingar.

Läs mer om Kosmetisk tatuering i vår FAQ

Kosmetisk tatuering eyeliner

Hårsimulering

Hårsimulering är en annan form av kosmetisk pigmentering. Vi tappar hår varje dag, mer eller mindre, liksom att en del har genetiska anlag för mer eller mindre hårväxt. Men upplever du att du är tunnhårig och det påverkar dig negativt? Då kan hårsimulering bidra till att förändra din situation. En vanlig form av hårbortfall är Androgen Alopeci (ärftligt håravfall bland män). Tillståndet påverkar hårsäckarna och gör att håret inte växer lika länge, hårstråna blir tunnare och så småningom blir det färre hårstrån. Men detta gäller i regel inte håret i nacken och på sidorna. Dessa områden är ofta genetiskt programmerade att producera hår livet ut. Hårsimulering kan även användas efter en hårtransplantation för att kamouflera ärren samt pigmentera in små extra hårstrån (upp till 3000) under enbart en behandling.

Vem riktar sig kosmetisk pigmentering till?
De som använder makeup bör överväga detta eftersom det sparar in tid och kostnader för smink. Metoden vänder sig även till de som inte använder smink, men som vill få en mer diskret vardaglig look där den naturliga skönheten framhävs och/eller korrigeras. Det kan exempelvis ingå i arbetet att alltid se fräsch ut, och med mikropigmentering kan du på ett bekvämt sätt bära en professionell makeup varje dag, oavsett tiden på dygnet. En diskret korrigering av ojämnheter och trötthetsmärken kan göras utan att du ser sminkad ut. Oavsett en synlig eller diskret makeup så kan behandling bidra till en mer avslappnad tillvaro, och i en del fall stärka självkänsla och självförtroende.

Behandling

Eyeliner

Övre ögonlock 1995

Nedre ögonlock 1295

 

Bokningsformulär

Välj tillval

Nytt fält

Prata med oss

Address

Operakliniken Stockholm

Vasagatan 48

Måndag-Fredag 9-18.00

Lördag 10-16.00

Telefon för bokning eller boka online

08-533 300 11

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!