Peeling – Dr Dennis Gross – Stockholm

Clinical Alpha Beta Face Peel

Dr Dennis Gross genombrottspeel exfolierar huden med 5 olika AHA- och BHA-syror vilket ger en bevisad multifunktionell effekt. Den ger ett omedelbart synligt resultat och passar alla hud- typer/hudtillstånd. Rekommenderas som enstaka behandling eller kur om 4–5 ggr, en gång/ månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

 • Exfolierar
 • Fröbättrar spänsten och minimerar linjer och rynkor
 • Dämpar rodnader
 • Reparerar solskador och motverkar hyperpigmentering
 • Verkar porsammandragande och motverkar akne
 • Jämnar ut hudtonen

Ansikte: tid 20-25 min

Ansikte, hals& dekolletage, 30 min

Clinical Retinol Peel Treatment

En professionell kemisk peel i 3 effektiva steg med en klinisk dos retinol som verkar kraftfullt hudföryngrande och återuppbyggande med synliga resultat. Inledningsvis exfolieras huden med AHA-syror som förbereder vägen för retinolpeelen så att den går djupare ner i hudlagren. Det unika med retinol är att den stimulerar cellförnyelsen underifrån och verkar kraftfullt hudföryng- rande samt återuppbygger hudstrukturen. Det ger en fastare och spänstigare hud samtidigt som peelen minskar hyperpigmentering och verkar utjämnande. Avslutningsvis läggs en hyaluronsyre- gel som försluter retinolen i huden och förstärker effekten av peelen samt återfuktar och plumpar upp huden. Rekommenderas som enstaka behandling eller kur om 4–5 ggr, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling. Passar alla hudtyper.

 • Högeffektiv exfoliering
 • Återuppbygger och förnyar huden
 • Simulerar cellförnyelsen
 • Förbättrar hudstrukturen
 • Minimerar linjer och rynkor
 • Ger förnyad spänst
 • Motverkar hyperpigmentering
 • Reparerar solskador

Ansikte: tid 15-20 min

Ansikte, hals& dekolletage, 25 min.

Clinical Alpha Beta Face Peel Extra Strenght

Dr Dennis Gross extra starka peel ger en djupgående och kraftfull exfoliering med 7 olika AHA- och BHA-syror som har en bevisad multifunktionell effekt. Den ger ett omedelbart syn- ligt resultat och lämpar sig för dig som har tålig hud och är van vid AHA-behandlingar sedan tidigare samt till den med akne. Rekommenderas som enstaka behandling eller kur om 4–5 ggr, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

 • Exfolierar
 • Förbättrar spänsten och minimerar linjer och rynkor
 • Simulerar cellförnyelsen
 • Reparerar solskadro coh motverkar hyperpigmentering
 • Verkar anti-inflammatoriskt, bra vid akne
 • Gör huden klarare och verkar porsammandragande
 • Ger jämnare hudton och fantaskiskt lyster

Ansikte: tid 20-25 min

Ansikte, hals& dekolletage, 30 min

Kemiska Peelingbehandlingar – DE LUXE

Dr Dennis Gross De luxe-behandlingar med multifunktionell effekt ger omedelbart enastående resultat med varaktig effekt. Huden får ett lyft, slätas ut, återfuktas, plumpas upp och får genast ny lyster. Perfekta lyxbehandlingar när du vill få en strålande hud!

Clinical Professional Alpha Beta Face Peel & Intense Hyaluronic Infusion – Anti Age De Luxe

Professionell Alpha Beta® ansiktspeel med C-vitamin & hyaluronsyramask

En riktig De Luxe-behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat samt verkar långsiktigt. Behandlingen inleds med Alpha Beta® Face Peel som har multifunktionell effekt. Den exfolierar huden och minimerar linjer, rynkor, ger förnyad spänst, verkar porsamman- dragande, återfuktar, reparerar solskador, motverkar hyperpigmentering samt akne, rosacea och dämpar rodnad. Därefter appliceras en värmande hyaluronsyramask som ger intensiv åter- fuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor. Huden slätas ut, blir mjuk, följsam och får en jämnare hudton med fantastisk lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur om ca 4–5 behandlingar som utförs 1 gång i månaden. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Clinical Alpha Beta® Face Peel i två olika styrkor (Original eller Extra Strength)

Ansikte Tid 40 min Ansikte, hals & dekolletage Tid 55 min

Clinical Retinol Peel & Hydrating Modeling Mask

En kemisk peel-behandling i 3 effektiva steg med en klinisk dos av retinol som ger en kraftfull ex- foliering och går ner till de djupare hudlagren där den stimulerar cellförnyelsen underifrån. Behandlingen avslutas med den lyxiga, svalkande peel-off masken Hyaluronic Marine Hydrating Mask, som ger intensiv återfuktning, plumpar upp linjer och ger huden ny spänst. Behandlingen verkar aktivt hudföryngrande, förbättrar hudstrukturen, är återuppbyggande och ger synliga resultat. Huden får en fantastisk lyster, linjer minimeras och spänsten förbättras. Behandlingen ger ett omedel- bart resultat och verkar även långsiktigt.

Rekommenderas som enstaka behandling eller
som kur om 4–5 ggr, en gång/månad för ett mer
varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Ansikte Tid 30 min Ansikte, hals & dekolletage Tid 40–45 min

Dr Gross Klassiska ansiktsbehandlingar

Dr Gross Clinical Facial

Resultatinriktad klassisk ansiktsbehandling

För dig som vill ha en klassik ansiktsbehandling erbjuder Dr Gross en resultatinriktad behandling som är något utöver det vanliga. I denna effektiva behandling ingår rengöring, hudanalys, enzym- peeling, ånga, porrengöring, massage, serum, ansiktsmask, serum, dagcreme och ögoncreme som skräddarsys efter din hudtyp och hudens nuvarande tillstånd. Behandligen återskapar en ultimat hud- kondition och ger en ren, klar hy som är slätare, fastare och hälsosammare med omedelbart resultat. Rekommenderas att göras regelbundet och gärna emellan Dr Gross övriga peelbehandlingar.

Behandlingstid: ca 60/75/90 min

Fyll i formulär så återkommer vi för bokning av tid

Personuppgiftspolicy

9 + 15 =

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-650 0003

 

Öppet:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag: Stängt

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!