Bröstvårtsplastik

Bröstvårtsplastik

Bröstvårtsplastik berör kort och gott bröstvårta som man kan uppleva problem med. Vi lyssnar till dina besvär och behov för att se till att du kan fortsätta leva som vanligt.

Inåtvända bröstvårtor s.k. inverterad bröstvårta eller stora bröstvårtor kan orsaka funktionella besvär som amningsproblem då bröstvårtan inte sticker ut eller kosmetiska besvär av olika slag. Bröstvårteplastik är hos oss ett litet ingrepp med en snabb och god läkning utan större komplikationer.
Operationstid: ca 20 minuter
Bedövning: lokalbedövning
Pris från: 20000 kr
Tillbaka till arbete: omgående
Delbetalning: Fr

Ring: 08-533 300 11

Email: info@operakliniken.se

Därför bör du välja oss

Våra plastikkirurger på Operakliniken Plastikkirurgi är samtliga utbildade och certifierade specialister inom plastikkirurgi med gedigen bakgrund inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Våra plastikkirurger har sin grundutbildning samt specialistutbildning i plastikkirurgi från Sverige. De har besökt, arbetat och regelbundet besöker andra plastikkirurgiska kliniker nationellt och internationellt. De reser kontinuerligt på internationella kongresser och kurser för att ständigt hålla sig uppdaterade gällande de aktuella och senaste teknikerna för att kunna erbjuda våra patienter behandling i världsklass.

Våra plastikkirurger är alla medlemmar i Svensk Plastikkirurgisk Förening, Nordisk Plastikkirurgisk Förening, The European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS), Swedish Society for Reconstructive Microsurgery, European Federation of Societies for Microsurgery (EFSM) samt International Confederation of Plastic Surgery Societies (ICOPLAST).

Hos oss är bröstförstoring ett mycket vanligt förfarande och vi vet att alla våra patienter är unika och därmed vet vi vikten av ett skräddarsydd och individanpassad behandling. För oss är nyckeln till ett lyckat resultat alltid naturlig och omärkbar för omgivningen. Bara du som patient ska veta att ett ingrepp genomförts. Hos oss kan du känna dig trygg och säker att samtliga i vår personal kommer att göra sitt yttersta från den första kontakten med kliniken och så länge du önskar så att du blir nöjd med våra insatser.

Vi är alltid tillgängliga för alla våra patienter oavsett om det handlar om en akut situation eller om de handlar om frågor av enklare karaktär. Vi ställer mycket höga krav på oss själva som behandlare men även på vår medicinska utrustning och instrument från ledande leverantörer av högsta kvalitet. Därför kan vi på Diamond Plastikkirurgi stolt erbjuda dig den största och mest moderna plastikkirurgiska kliniken i Örebro med gedigen kunskapsbas och därmed trygghet för dig.

Hos oss på Operakliniken kan du alltid räkna med att bli bemött av trevlig och professionell personal och vi kommer att göra vårt yttersta från din första kontakt med oss och därefter för att möta och uppfylla dina förväntningar. Bland ytterst få kliniker i Sverige erbjuder vi även en garanti som innebär att vi kan hantera eventuella oförutsedda händelser helt gratis. Vi finns alltid tillgängliga för dig oavsett tid på dygnet. Allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Våra plastikkirurger använder bara de bästa och senaste proteserna på marknaden. Alla implantat är FDA-godkända och / eller CE-märkta.

Vi erbjuder fotografering och 3D-simulering som hjälper dig och oss att välja en protes som bäst passar dina behov och som är skräddarsydda för just dig..

Vi ställer mycket höga krav på vår medicinska kunskap och genomförandet av våra operationer. Hos oss använder vi bara moderna kirurgiska instrument från ledande leverantörer av absolut högsta kvalitet.

Vi vill att du ställer höga krav på oss för det gör vi!

Varför bröstförstoring med eget fett

Bröstförstoring med kroppsfett är en två-för-en operation, som absorberar överflödigt kroppsfett och överför det till bröstet. Detta ger ett mer naturligt och blygsamt resultat. Den vävnad som transplanteras i bröstet är bara ditt eget fett, så denna vävnad kommer att fungera som normal bröstvävnad.

De kandidater som bäst passar för ett sådant ingrepp är de med tom byst utan större häng då ett implantat ger ett bättre resultat i dessa fall. Dessutom måste det finnas tillräckligt med fett på andra ställen på kroppen som behöver förflyttas till bysten vid ingreppet. I våra plastikkirurgers händer och med vår expertis ger vi dig ett framgångsrikt resultat.

Vid skördandet av fettet men även vid transplantationen läggs 1 – 2 mm snitt och dessa sluts med ett stygn vilket ger omärkbara ärr efter operationen. Som nämnt ovan kommer det fett som transplanteras till din byst att te sig som dina fettceller på andra delar av kroppen och med en viktökning eller viktminskning kommer detta område att växa respektive minska beroende på viktförändringens omfattning.

I de flesta fall försvinner ca 30% av det fett som transplanterats vilket är helt naturligt för detta ingrepp och alla andra typer av fettransplantationer i kroppen.

En fettransplantationskirurgi kan också med fördel kombineras med implantatinläggning i bysten för att helt kunna styra den form på bysten man önskar t.ex. för att rekonstruera dekolletagen till önskad form och kontur. Det är viktigt att det transplanterade fettet inte utsätts för tryck under de första veckorna efter denna procedur och du bör därmed ej använda bh inom 2 veckorna efter din operation.

Din konsultation

När du väl har bestämt dig att genomgå din operation är det av vikt att du också funderar på vilket resultat du vill uppnå. Vi ser helst att du innan din konsultation har sökt lite själv på nätet eller andra informationsforum gällande den operation du vill genomgå för att vara så uppdaterad som möjligt när du väl kommer till oss. Självfallet är du också välkommen att besöka oss för att få den initiala informationen kring din operation. Boka gärna en tid hos en av våra plastikkirurger som alla har gedigen erfarenhet och kunskap inom området. För oss är det viktigt att du upplever att du tas på ett seriöst sätt och att du känner att den personliga kemin mellan dig och din plastikkirurg uppfattas som positiv. Du är välkommen att ta med dig en vän eller familjemedlem på din konsultation.

Vi lägger stor vikt vid att din konsultation hos oss upplevs som informativ, konstruktiv och trevlig. Om du trots allt efter din konsultation hos oss och samtal med berörd personal fortfarande upplever att du är osäker att genomgå operationen rekommenderar vi att du inte fortlöper med processen och istället väntar med din operation.

På Operakliniken är det av största vikt att du känner att du blir lyssnad på och att du tas på ett seriöst sätt samt att du får svar på alla dina funderingar. Vi har alla olika önskningar och motiv för en operation.

Vid ditt första möte på kliniken lyssnar vi på alla dina önskemål och förväntningar som du ställer på oss och vi kommer att göra vårt yttersta för att svara på dina frågor på ett adekvat och förståeligt sätt. Du kommer noggrant att få information om vad just ditt ingrepp innebär, förväntade resultat, potentiella komplikationer, kostnaden för din operation och tillsammans kommer vi fram till en passande tid för din operation. Innan din konsultation fyller du i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, tidigare sjukdomar och operationer, läkemedel etc.

Du får också praktisk information om din operation och hur du på bästa sätt förbereder dig inför operationen och därefter.

Efter ditt samtal mellan dig och din plastikkirurg under konsultationen tittar ni tillsammans på dina förutsättningar inför din operation. En mängd olika val av metoder görs därefter som ska leda till en skräddarsydd och optimalt resultat som du eftersträvar. Du och din plastikkirurg kommer genomgående att diskutera bland annat placering av snitt och eventuella risker med din operation och de förväntade resultaten.

Snittföring

Vi på Operakliniken är mycket måna om att lägga snitten i de naturligt estetiska linjerna i kroppen och därmed kommer dina ärr att vara omärkbara efter läkningen. Vid bröstförstoring med kroppseget fett placeras snitten vid gränsen i det pigmenterade och den normala huden kring vårtgården, det läggs även små instickshål under och vid sidan av bysten vilket inte ter sig iögonfallande för andra. Hos oss kan du känna dig trygg med att få det absolut bästa resultatet.

Vad ingår i priset
Det pris du betalar för din operation inkluderar:

• Din operation.
• Narkos och bedövningsmedel.
• Kompressionskläder.
• Den vård du behöver för din operation såsom bemannad avdelning och personlig vård med mat och tilltugg.
• Alla nödvändiga kontroller efter din operation.
• Tillgång till din plastikkirurg 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Den prisvariation som förekommer vid ingreppet beror på ett antal faktorer som operationens omfattning, operationstiden och om du väljer att genomgå andra kombinationsbehandlingar. Under din konsultation får du prisförslag för din skräddarsydda behandling.

Bokat tid

Fyll i formuläret för att boka tid hos oss för konsultatoin. Dr Chris tar emot dig på kliniken för konsultation och rådgivning inför ingrepp som önskas.

2 + 11 =

Operakliniken
Öppet

Mån-Fre: 10-18
Sön: 10-14

Tel:

08-533 300 11

Besöksadress:

Vasagatan 48
Stockholm

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!