3D Simulering

Crisalix 3D simulering

Kvinnor som har funderat på att genomgå en bröstförstoring har oftast en uppfattning om hur de vill att brösten ska se ut efter sin operation. Det är viktigt att vara medveten om att det alltid föreligger en viss diskrepans mellan själva simuleringen och det kirurgiska utfallet.

Med hjälp av 3D-simulering är du med i processen och bestämmer vilka implantat du önskar och vi kan i förväg få en uppfattning om hur ditt slutresultat blir efter din bröstoperation. Med hjälp av denna teknik kan vi simulera olika storlekar och former på proteser och därmed komma tillsammans fram till vilket implantat som skulle passa dig bäst.

På Diamond Plastikkirurgi erbjuder vi Crisalix 3D-simulering, vilket är den senaste tekniken för 3D-simulering inom plastikkirurgi, som underlättar konsultationen med bedömning gällande den mest optimala protesen som passar just dig. 

 

Bokat tid

Fyll i formuläret för att boka tid hos oss för konsultatoin. Dr Chris tar emot dig på kliniken för konsultation och rådgivning inför ingrepp som önskas.

6 + 9 =

Operakliniken
Öppet

Mån-Fre: 10-18
Sön: 10-14

Tel:

08-533 300 11

Besöksadress:

Vasagatan 48
Stockholm

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!