Skinboosters Teosyal Redensity I

En behandling med skinboosters Teosyal Redensity I förbättrar hudens elasticitet, struktur lyster. En kur av skinboosters bygger gradvis upp hudens balans och  återfuktar huden  på djupet i ansiktet. Kan med fördel användas vid Mesoterapi behandling. Den här produktens unika sammansättning av aminisyror, antioxidanter samt mineraler är viktiga ingredienser.

Fukt på djupet för åldrande, torr, glåmig hy och för förebyggande syfte

Livsstilen är en faktor som påverkar hudens  åldrande. Med tiden blir rynkor mer  synliga och huden får ojämn fuktbalans i ansiktet där huden känns trött och glåmig. Alla dessa förändringar skapar mörka partier i ansiktet och huden förlorar sin lyster och blir torr, tunn och känslig. En av de huvudsakliga orsakerna till detta är att hyaluronsyran minskar i huden.

Hyaluronsyra är en viktig hudkomponent i Teosyal Redensity I . Den är som en svamp som suger åt sig vatten och håller huden återfuktad och hälsosam . Teosyal Redensity I (skinbooster) som innehåller hyaluronsyra är det möjligt att återupprätta balansen i huden genom att återfukta och ge näring till huden på djupet och  inifrån. Den ger en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet och fyllighet i huden.

Om Skinbooster Teosyal Redensity I 

Skinbooster Redensity I microinjiceras med ca 300 nålstick (i hela ansiktet förutom pannan). Ingredienserna från skinboostern sprider sig genom hudcellerna, ökar sin aktivitet och återfuktar dermis (läderhuden) utan att skapa volym. Den ger ny energi och förbättrar hudens struktur och fasthet. Det är rekommenderat att gå på tre behandlingar i tre veckor, därefter 1-2 behandlingar per år för att uppnå bästa resultat.

Skinboosters Redensity I   kan också användas i förebyggande syfte, vilket gör den till lämplig estetisk skönhetsbehandling även för dem som ännu inte upplevt åldrande hud.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOperakliniken-Stockholm-1550832951648323%2F&width=450&layout=standard&action=like&size=large&show_faces=true&share=true&height=80&appId" width="450" height="80" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Vad innehåller Skinbooster Teosyal Redensity I?

  • Hyaluronsyra
  • Dermo-restructing Complex: 8 aminosyror
  • Lidocaine: bedövningsmedel
  • När behövs en skinbooster Teosyal Redensity I?

När som helst på året eller när din hy behöver fukt som mest:

  • Före längre solexponering (för att förbereda huden)
  • Efter solexponering (för att reparera huden)
  • Före speciella tillfällen Fest, Bröllop och Event
  • Efter stressiga perioder
  • Världens första Fillerspistol som är unik , U225

Fyll i formulär så återkommer vi för bokning av tid

2 + 11 =

Kontakt

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-533 300 11

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!