EMS Träning / EMS Bodyinsculpt

40 minuter behandling ger samma resultat som flera timmars träning


Muskelbyggande formar kroppen bygger rumpa och muskler

 

Fördelar med Bodyinsculpt 

 

Den mest kraftfulla teknik att bygga muskler och bränna fett utan kirurgi.

Ny innovativ metod för muskeluppbyggnad och fetteliminering
Vi på Operakliniken ser oss lite som experter på kroppsskulpturering, och vi presentera nu en revolutionerande icke-kirurgisk behandling för att reducera fett, celluliter och forma kroppen.

Revolutionerande Tesla teknologi fokuserad elektromagnetisk energi med selektiv neurostimulering med hög intensitet. 20 000-25 000 situps på 40 minuter! som 3 timmars intensiv träning.

EMS inshape Scuplt en extremt effektiv behandling som äger rum under 10-14 dagar, snarare än månader och månader på gymmet.

Man kan dessutom göra så att man får mer definierade magrutor och spänstigare skinkor.

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå.

40 min behandling

1 beh – 2995 kr

5 beh – 11995kr

8 beh – 19995 kr

%

Fettförbränning

%

Muskelökning

Boka behandling

9 + 2 =

EMS Body Sculpting

EMS – Enkelt sätt att bygga muskler och bränna fett

Vad är EMS Behandling

EMS är en maskin som levererar en elektromagnets våg (HI-EMT) som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Det kan jämföras med träning där den inre strukturen av muskeln omformas genom ökad produktion av muskelfibrer, vilket också förbränner fettceller. Därför är EMS en unik maskin som både bygger muskler och förbränner fett.

Hur fungerar EMS
Två handapplikatorer appliceras på valt muskelområde (lår, rumpa, mage, biceps, triceps etc.), där applikatorerna skapar elektromagnetiska signaler som framkallar muskelsammandragningar. Muskelsammandragningarna triggar igång fettsyror och bryter ner fettdepåer därefter ökar muskeltonen samt styrkan i muskeln. Det kan jämföras med vad som händer när man tränar, träningen stimulerar, reparerar och bygger muskelvävnad som resulterar i starkare och mer definierad muskelstruktur, som dessutom är smärtfri!

En behandlingstid på 40 minuter motsvarar igenomsnitt:

20 000 – 25 000 sit-ups eller squats.
16% muskelökning
19% fettförbränning

EMS för både kvinnor och män

EMS kan användas av både män och kvinnor, dvs. de som vill ha en mer skulpterad kroppsform. Det finns ingen risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad då det elektromagnetiska fältet inte är baserad på värme eller kyla.

Behandlingen går till på följande sätt – Enkelt, tryggt och bekymmerslöst!

Behandlingstiden är 30 minuter per gång
Applikatorerna placeras på det muskelområde kunden kommit överens om med terapeuten.
Applikatorerna frambringar muskelsammandragningar.
Rekommendationen är att göra 2–3 behandlingar/vecka, 2 veckor på rad.

Motsvarar 25 000 – 30 000 situps eller squats
Minst 4–6 behandlingar rekommenderas för tydliga resultat
För att behålla resultatet är det viktig med hälsosamma matvanor, och varierad träning.

 

Vilka fördelar finns med EMS?

EMS-behandlingen är perfekt för de som vill förbättra sin muskelmassa och reducera kroppsfett utan ansträngning. En känsla av träningsvärk efter behandlingen kan förekomma, precis som efter ett intensivt träningspass. Behandlingen tar 30 minuter och personen kan återgå till sina dagliga rutiner direkt efter behandlingen. Effekten är synlig redan efter 2 veckor. EMS-maskinen är luftkyld, och behandlingen är därför icke-invasiv, och utan värme eller kyla, dvs. inga risker finns för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!