Ledande inom hårborttagning

Diod laser för hårborttagning

1064nm/808nm/755nm

Effektiva metoder med resultat i en klass för sig! Bli av med oönskad hårväxt – Boka konsultation hos en specialist idag!

Boka tid för en kostnadsfri konsultation eller behandling

Permanent hårborttagning
Vi använder oss utav Diod-laser med toppmodern lasermaskin som använder sig av linjär scannings teknik. Prisman kyls ned vilket ger smärtlindrande effekt utan krämer för så behaglig och lättsam behandling som möjligt.

 

Här kan du läsa omdömen om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 5 år i följd via Reco. Operakliniken är specialiserade på Dermapen microneedling, lpg behandling och peelingbehandlingar.

 

Hårborttagning med laser 1064nm/808nm/755nm

Med diod-laser är den senaste metoden för effektiv hårborttagning. Den har nu ersatt de äldre metoderna med “rubinlaser” och “ljuslampa” både i Sverige och Internationellt. Diod-lasern är effektiv, snabb och säker. Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° Celsius och dör.

Hårborttagning med diod-lasern är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar. Våra behandlingar utförs av laser/hudterapeuter med bred erfarenhet inom området. Med vår laserbehandling når du ett resultat om minskning med upp till 70 till 90% av befintligt hår.

Hårsäckarna kan var aktiva (växande) eller vilande, vilket innebär att hår växer i olika långa cykler. Längden på växtcykeln och aktivitetsgraden varierar mellan olika kroppsdelar. På huvudet är växtcykeln upp till 7 år och 90 % av hårsäckarna är aktiva. Detta kan jämföras med håret på armar och ben där den aktiva växtcykel är ett par månader och där ca 50% av hårsäckarna är aktiva. Flera faktorer påverkar hårväxten; arvsanlag, hormoner, nutritionstillstånd, ålder etc. Hormonbehandlingar eller andra typer av ordinerad behandling av läkare kan påverka resultatet.

Filmen nedan visar hur Diod-Laser behandling fungerar och ser ut. Du kan även se hur lasern med sin linjära laserteknik fungerar för bästa utfall.

Operakliniken 

Vi använder Diod Laser 

Våglängd :1064nm/808nm/755nm

Hårborttagning diodlaser

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vad är en diodlaser för hårbortagning?
  En diodlaser är en typ av laser som används för permanent hårborttagning. Lasern utsänder en högintensiv stråle av ljus som penetrerar huden och absorberas av pigmentet i hårsäckarna. Detta förstör hårsäckarna och förhindrar ny hårväxt.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Är diodlaserbehandlingar säkra?
  Ja, diodlaserbehandlingar är säkra när de utförs av en licensierad och erfaren professionell. Laserns högintensiva ljus kan orsaka skada på ögonen, så det är viktigt att använda ögonskydd under behandlingen.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vilka områden på kroppen kan behandlas med diodlaser?
  Diodlaserbehandlingar kan användas på nästan alla områden på kroppen, inklusive ansiktet, benen, armhålorna, bikinilinjen och ryggen.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hur många behandlingar behöver jag för att få resultat?
  Antalet behandlingar som krävs varierar beroende på individuella faktorer såsom hårtyp, hudtyp och behandlingsområde. Generellt sett krävs det mellan 6-8 behandlingar för att uppnå önskat resultat.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Är diodlaserbehandlingar smärtsamma?
  De flesta patienter upplever en mild till måttlig smärta under behandlingen, liknande en elastisk stöt mot huden. Smärtan varierar beroende på behandlingsområdet och individuella faktorer.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vilka förberedelser behöver jag göra innan en diodlaserbehandling?
  Innan behandlingen rekommenderas det att undvika solbadning och användning av självbrunare. Du bör också undvika hårbortagning som ryckning eller vaxning två till fyra veckor innan behandlingen.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vilka biverkningar kan uppstå efter en diodlaserbehandling?
  Biverkningar kan inkludera rodnad, svullnad och klåda i behandlingsområdet. Dessa symtom brukar försvinna inom några dagar.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vad ska jag undvika efter en diodlaserbehandling?
  Efter behandlingen bör du undvika exponering för solen och användning av självbrunare i minst två veckor. Du bör också undvika hårbortagning som ryckning eller vaxning i minst två veckor efter behandlingen.

Address

Operakliniken 
Vasagatan 48, Stockholm

Måndag-Fredag 9-18.00
Lördag 10-16.00

Telefonbokning

08-533 300 11

Onlinebokning

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!