Permanent hårborttagning

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm vi använder oss av marknadens bästa laserutrustning.

Boka tid för en kostnadsfri konsultation eller behandling

Permanent hårborttagning
Vi använder oss utav Diod-laser med toppmodern lasermaskin som använder sig av linjär scannings teknik. Prisman kyls ned vilket ger smärtlindrande effekt utan krämer för så behaglig och lättsam behandling som möjligt.

 

Här kan du läsa omdömen om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 4 år i följd via Reco. Operakliniken är specialiserade på Dermapen microneedling, lpg behandling och peelingbehandlingar.

Hårborttagning med laser

Med diod-laser är den senaste metoden för effektiv hårborttagning. Den har nu ersatt de äldre metoderna med “rubinlaser” och “ljuslampa” både i Sverige och Internationellt. Diod-lasern är effektiv, snabb och säker. Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° Celsius och dör.

Hårborttagning med diod-lasern är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar. Våra behandlingar utförs av laser/hudterapeuter med bred erfarenhet inom området. Med vår laserbehandling når du ett resultat om minskning med upp till 70 till 90% av befintligt hår.

Hårsäckarna kan var aktiva (växande) eller vilande, vilket innebär att hår växer i olika långa cykler. Längden på växtcykeln och aktivitetsgraden varierar mellan olika kroppsdelar. På huvudet är växtcykeln upp till 7 år och 90 % av hårsäckarna är aktiva. Detta kan jämföras med håret på armar och ben där den aktiva växtcykel är ett par månader och där ca 50% av hårsäckarna är aktiva. Flera faktorer påverkar hårväxten; arvsanlag, hormoner, nutritionstillstånd, ålder etc. Hormonbehandlingar eller andra typer av ordinerad behandling av läkare kan påverka resultatet.

Filmen nedan visar hur Linscan Diod-Laser behandling fungerar och ser ut. Du kan även se hur lasern med sin linjära laserteknik fungerar för bästa utfall.

Auktoriserad återförsäljare

Vi använder LinScan808 Diod Laser maskin som är toppmodern enhet från GME som är Tysk ingenjörskonst.

Prata med oss

Address

Operakliniken Stockholm

Vasagatan 48

Måndag-Fredag 9-18.00

Lördag 10-16.00

Telefon för bokning eller boka online

08-533 300 11

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!