Ledande inom hårborttagning

Diod laser för hårborttagning

1064nm/808nm/755nm

Effektiva metoder med resultat i en klass för sig! Bli av med oönskad hårväxt – Boka konsultation hos en specialist idag!

Boka tid för en kostnadsfri konsultation eller behandling

Permanent hårborttagning
Vi använder oss utav Diod-laser med toppmodern lasermaskin som använder sig av linjär scannings teknik. Prisman kyls ned vilket ger smärtlindrande effekt utan krämer för så behaglig och lättsam behandling som möjligt.

 

Hårborttagning med laser 1064nm/808nm/755nm

Med diod-laser är den senaste metoden för effektiv hårborttagning. Den har nu ersatt de äldre metoderna med “rubinlaser” och “ljuslampa” både i Sverige och Internationellt. Diod-lasern är effektiv, snabb och säker. Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° Celsius och dör.

Hårborttagning med diod-lasern är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar. Våra behandlingar utförs av laser/hudterapeuter med bred erfarenhet inom området. Med vår laserbehandling når du ett resultat om minskning med upp till 70 till 90% av befintligt hår.

Hårsäckarna kan var aktiva (växande) eller vilande, vilket innebär att hår växer i olika långa cykler. Längden på växtcykeln och aktivitetsgraden varierar mellan olika kroppsdelar. På huvudet är växtcykeln upp till 7 år och 90 % av hårsäckarna är aktiva. Detta kan jämföras med håret på armar och ben där den aktiva växtcykel är ett par månader och där ca 50% av hårsäckarna är aktiva. Flera faktorer påverkar hårväxten; arvsanlag, hormoner, nutritionstillstånd, ålder etc. Hormonbehandlingar eller andra typer av ordinerad behandling av läkare kan påverka resultatet.

Filmen nedan visar hur Diod-Laser behandling fungerar och ser ut. Du kan även se hur lasern med sin linjära laserteknik fungerar för bästa utfall.

Operakliniken 

Vi använder Diod Laser 

Våglängd :1064nm/808nm/755nm

[et_pb_wpt_schema_faq_module _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wpt_schema_faq_module]

Address

Operakliniken 
Vasagatan 48, Stockholm

Måndag-Fredag 9-18.00
Lördag 10-16.00

Telefonbokning

08-533 300 11

Onlinebokning

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!