Om oss

Bakgrund & Vision

Opera Kliniken är en modern specialistklinik inom estetik och skönhet samt kosmetiska laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar och injektionsbehandlingar. Vår filosofi är att ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda patienter. Vi har 20 års erfarenhet av hudvårdsbehandlingar på kliniken.

Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra patienter ska känna sig väl omhändertagna och vi vill bygga upp en relation där patienten känner sig trygg.  Våra specialister lyssnar alltid på dina önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning. Vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat och hos oss är alltid patienten i fokus.


Kompetens & Erfarenhet

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, diplomerade hudterapeuter och laserterapeuter. Alla har bred erfarenhet inom sina respektive områden. Fortlöpande utbildning och forskning bidrar till ny kunskap inom områderna.

Alla injektionsbehandlingar utförs av Dr. Charles Randquist i ett sammarbete med Victoria Kliniken.

Dr Charles Randquist är specialist i plastikkirurgi sedan 1996 med utbildning från Karolinska Universitetssjukhuset, Stockholm och Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg med subspecialitet i Mikrokirurgi. Dr Randquist är utbildad i estetisk plastikkirurgi i Sverige och Tyskland och innehar även tysk och spansk plastikkirurgisk legitimation/behörighet. Läs mer…

Trygghet

Patientens trygghet och säkerhet står i fokus. Bakom vår klinik står alltid medicinskt ansvariga läkare. Personalen är handplockad och specialutbildad inom det olika områderna.

Teknologi & Utrustning

Vi använder oss av marknadens effektivaste och säkraste utrustning.

 

Certifiering

EC Kvalitetssäkringssystem Certifikat
93/42/CEE Directive

Kvalitetsstyrningssystem Certifikat
UNI EN ISO 9001:2008

Kvalitetsstyrningssystem Certifikat
UNI EN ISO 13485:2004

Kontakt

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-533 300 11

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!