Permanent hårborttagning med diod-laser LinScan 808 och ipl.

Permanent hårbortagning med effektiva och högkvalitativa hårborttagningsmaskiner för bestående resultat.

permanent hårborttagning med diodlaser LinScan 808

Permanent hårborttagning med diod-laser är den senaste metoden för effektiv hårborttagning. Den har nu ersatt de äldre metoderna med ”rubinlaser” och ”ljuslampa” både i Sverige och Internationellt. Diode-lasern är effektiv, snabb och säker. Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° Celsius och dör. Behandlingen är relativt smärtfri. Prisman kyls ned till 0 grader Celsius vilket ger en bedövadne och smärtfri känsla.

hårborttagning med diodlaser LinScan 808

Hårborttagning med diod-lasern är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar. Våra behandlingar utförs av laser/hudterapeuter med bred erfarenhet inom området.

utrustning

Vi använder oss utav Diod-laser med toppmodern lasermaskin som använder sig av linjär scanningsteknik. Prisman kyls ned vilket ger smärtlindrande effekt utan krämer för så behaglig och lättsam behandling som möjligt.

IPl hårborttagning för långvarigt resultat

Permanent hårborttagning med IPL behandlar alla hudtyper och så kallade fototyper oavsett årstid och behandlingsområden. IPL-handtaget är konstruerat med anpassningsbara behandlingsfilter, dessa kan enkelt bytas ut beroende på hudtyper.

hårborttagning med ipl

Cryo-handtaget kyler ner huden före och efter ljuspulsen i syfte att få en mer säker och smärtfriare behandling. Detta handtag kan användas även på mer känsliga områden på kroppen såsom intima delar.

utrustning

IPL-power of elmac sänder ut våglängder av synligt ljus. Ljuset absorberas av melaninet i håret eller huden om du utför hudföryngring, och omvandlar det till värmeenergi.Vid hårborttagning, om det finns tillräckligt med melanin och håret befinner sig i sin anagena växtfas, hettas melaninet upp till temperaturer som förstör hårsäcken och förhindrar framtida hårväxt.

kostnadsfri konsultation

Boka en tid för kostnadsfri konsultation.

Personupgiftspolicy

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!