LPG BEHANDLING STOCKHOLM

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen! Är en bindvävsmassage som går in på djupet vilket ökar blodcirkulationen. Lpg -maskinen består utav ett större handtag med motoriserade valsar/rullar och vakuumsug med hjälp av en kompressor som fångar upp huden och därmed ger mekanisk djupgående massage. Det sätter igång lymfcirkulationen. Det medför att toxiner, slaggprodukter och vätska som är överflödig i kroppen lättare transporters ut från kroppen. Kroppen får ny energi vilket minskar svullnader, kroppen stimuleras på så sätt av behandlingen som ökar kollagen och elastin produktionen. Lpg behandlingen ger en förebyggande behandling mot celluliter vilket ger huden en uppstramande effekt.

Bindvävsmassage med LPG är en gjupgående massage som inte bara används estetisk även som vanlig massage för hela kroppen . LPG massagen är en behandling som utförs i förebyggande syfte för att motverka besvär som muskelspänningar över hela kroppen.

Fördelarna med LPG-massagen är många, spända muskler blir mjuka och elastiska. – Regelbunden massage motverkar också trötthet i axlar, rygg och nacke.

LPG behandling för -Kropp ca 40-60 min

ink konsultation.

Vår massageterapeut har 22 års erfarenhet utbildad i Frankrike där LPG grundades. En annan viktig faktor är naturligtvis den mångårig kompetens
som massageterapeut har mycket viktigare än behandlingen kan påverka resultatet till 100%.

1395 kr

Ge kroppen ny spänst och lyster med LPG behandling

Vi rekommenderar att man köper en serie av Lpg behandling. Synliga resultat ser du efter bara 3 behandlingar

Studier klicka  på länken nedan:

https://www.lpgmedical.com/en/scientific-studies/studies-cosire/

Läs om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 5 år i följd via Reco. Operakliniken har brett utbud av behandlingar inom ansikte och kroppsbehandlingar. LPG behandling finns i flera olika variationer efter önskemål och behandlingsområde. Lpg behandling rekommenderas även efter fettsugning som dränerar kroppen på överflödig vätska och ojämnheter som kan uppstå efter operation.

Här kan du läsa omdömen om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 5 år i följd via Reco. Operakliniken är specialiserade på Dermapen microneedling, lpg behandling och peelingbehandlingar.

 

LPG – Bindvävsmassage Cellulitbehandling

Vid LPG-behandling av kropp och ansikte masserar vävnaden effektivt genom vakuumsug med de unika patenterade munstycken. Vävnaden bearbetas 100 % naturligt genom mekanisk massage och stimulering. Varje behandling med LPG-Endermologie innebär en ca 40-50 minuters intensiv massage med en speciell apparat som arbetar med två mobila och motoriserade rullar. Mycket effektiv behandling för att få bort Celluliter och envisa fettdepoer på kroppen

Vem utför behandlingarna med LPG på Operaklinikien ?

Vår massageterapeut har 22 års erfarenhet utbildad i Frankrike där LPG grundades. En annan viktig faktor är naturligtvis den mångårig kompetens
som massageterapeut har mycket viktigare än behandlingen kan påverka.

Alla LPG behandlingar utförs av Christian Gorgisidis

Vi rekommenderar även infrarött ljusbehandling som komplement till LPG behandling.

Studier klicka  på länken nedan:

https://www.lpgmedical.com/en/scientific-studies/studies-cosire/

Boka behandling

13 + 11 =

LPG – Celluliter – muskelavslappnande Behandling

Det här är LPG-Behandling

3

✓ Reducerar celluliter
✓ Reducerar svullnad

3

✓ Påskyndar träningsresultat
✓ Komplement till kosmetiska operationer
✓ Minskar muskel- och ledvärk

3

✓ Formar kroppens konturlinjer
✓ Ökar hudens elasticitet och spänst
✓ Fibromyalgi

LPG -BINDVÄVSMASSAGE

Huvudsyftet när metoden utvecklades 1986 av Luis Paul Guitay, (därav namnet LPG)- var att återställa hudens och musklernas funktioner efter en brännskada han ådragit sig efter en bilolycka på 70-talet. Han hade fått manuell massage och lymfdränage med goda resultat, men ville effektivisera massagen ytterligare och började utveckla LPG-Endermologiemetoden.
LPG Endermologie används inom skönhet, sport/fitness och fysioterapi/medicin. Dess effektivitet har idag ett solitt stöd i närmare 150 vetenskapliga studier.

LPG Endermologie är en 100 % naturlig metod och bygger på meknisk cellstimulering och bearbetning på olika vävnadslager och bindväv beroende. Bearbetningen anpassas efter vad man vill åstadkomma för varje kund. Efterfrågan är idag större än någonsin och LPG skördar varje år nya framgångar och har hjälpt över 12 miljoner människor idag med skönhet, hälsa och sportprestation.

LPG-Endermologie är den första dokumenterade metoden som behandlar celluliter, godkänd av FDA i USA.

LPG Lymfdränage Före och Efter kirurgi

LPG används också både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. Efter operation kan behandling göras två gånger i veckan efter individuell rekommendation.
Denna kur är anpassad till före och efter kirurgiska ingrepp. t.ex fettsugning, Laser fettsugning, bukplastik m.fl.

Specialutbildad personal med kvalificerad och specialiserade på postoperativa behandlingar 22 års erfarenhet.

 

Anpassad kur 10 Behandlingar 13499kr

Skön massage för ansiktet som släpper spänningar. Märkbart resultat efter ett par behandlingar. Finare linjer, reducering av rynkor och slätare hud.

-Sandra

LPG – Sportbehandling

LPG Endermologie- Sport Fitness

\

LPG hjälper dig att bli av med vätska.

\

LPG punktmarkering av envisa fettdepåer där träning och diet inte räcker till.

\

LPG tightar till huden på kroppen

\

Ökar rörligheten - Stretchar och mjukar upp

\

LPGs teknik mjukar upp och släpper stelnaden runt leder. LPG stretchar och mobiliserar vävnad, senor och hud utan smärta.

\

FÖRBEREDER: Mobiliserar LPGs teknik förbättrar de motoriska funktionerna och ökar cirkulation och dränage, som är avgörande för att prestera som idrottare.

\

ÅTERSTÄLLER: LPGs teknik hjälper musklerna att återhämta sig efter träning och lindrar smärta.

LPG -Behandling

Behandlings metoden är mycket väl beprövad och effektiv. För att få bästa resultat med LPG bör man genomföra 1-2 behandlingar i veckan till önskat resultat uppnåtts.

Efter en LPG-Endermologie behandling kan du känna dig lite mör och totalt avslappnad i både kropp och själ. Vi rekommenderar dig att dricka vatten efter behandlingen då LPG verkar vätskedrivande. Du kan direkt efter en LPG-behandling återgå till jobb och andra aktiviteter som vanligt.

LPG- Endermologie ger ett hållbart resultat men inte ett bestående resultat . För att upprätthålla det fina resultatet efter en avslutad kur kommer din terapeut rekommendera dig att komma på underhållsbehandlingar. Efter kuren kan du löpande komma på behandling för att underhålla ditt fina resultat. Under din kostnadsfria konsultation ger terapeuter dig rådgivning gällande behandlingstillfällen och behandlingsupplägg.

Boka kostnadsfri konsultation

Så berättar vi mer om vad LPG-Endermologie kan göra just för dig och lägger upp en skräddarsydd behandlingsplan utefter dina behov och önskemål. Självklart kan man själv påverka resultaten, genom ex. ändrad sin livstil genom kost/motionsvanor.

Sätter fart på lymfsystemet, vilket bidrar till generellt ökad motståndskraft

LPG-Endermologie används av massörer och läkare över hela världen, t.ex. fotbollslagen i Italien, och cykellagen i Frankrike.

När ska man INTE gå på LPG-behandling?

Man bör ej genomgå LPG-behandling om man har/är i någon av följande situationer:
• Cancer, men efter avslutad medicinering
• Infektion
• Inflammationsfas
• Äter blodförtunnande medicin
• Blodsjukdom
• Feber/ halsont

Prata med oss

Address

Vasagatan 48 Stockholm

Telefon

08-533 300 11

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!