6 + 5 =

Gäller endast kliniken i Stockholm, fram till och med 31/10 – 2019.

Läppförstoring

När man blir äldre försämras hudens elasticitet i ansiktet. Huden runt munnen får sämre spänst och rynkorna börjar synas i ansiktet.  Det påverkar också läpparnas utseende på olika sätt där volymen ändras. Läppkonturen suddas ut med tiden och får en sämre spänst i huden vilket kan påverka mungiporna och ge ett surare utseende. Ibland kan man behöva korrigera en medfödd form och volymen på läpparna.

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid fillersområdet rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 15 dagar före behandling med fillers. Om du är osäker på några preparat får du gärna höra av dig till oss för en kostnadsfri konsultation och rådgivning.

Hur går en behandling till med läppförstoring?

Fillern injiceras med en tunn nål direkt in under huden på läpparna tills man får ett önskat resultat. Det kan sticka till och spänna lite under fillers- behandlingen, men det tar bara några minuter att utföra behandligen. Många föredrar bedövning och de flesta av produkterna innehåller lidokain i fillern som lindrar sticksmärtan.

Vad händer efter behandlingen med läppförstoring?

Efter fillersbehandlingen kommer läpparna att svullna till lite och få en viss rodnad. Det beror på injektionssticken i läpparna. Men symptomen försvinner på 2-5 dagar efter utförd fillersbehandling.

Det är viktigt att du har realistiska förväntningar på en utförd läppförstoring. Resultatet varierar från person till person beroende på skillnader i arvsanlag som t ex hudens elasticitet. Detta rådgör vi vid konsultationen inför fillers behandlingen.

Efterbehandling och kombinationsingrepp med fillers

Behandling av läpparna kan kombineras med andra ansiktsbehandlingar, som ansiktslyft, kemiska peelingar, skinbooster och rynkinjektionsbehandling med muskelavslappnade medel.

Vad kostar en läppförstoring?

Priset för en läppförstoring beror på flera faktorer, bland annat utifrån omfattningen av ett ingrepp och vilken typ av fillersprodukt man väljer. 

Mer information om varumärken kan du läsa här

Fyll i formulär så återkommer vi för bokning av tid

Personuppgiftspolicy

2 + 12 =

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-650 0003

 

Öppet:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag: Stängt

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!