hudföryngring & rengöring

microneedling dermapen

Operakliniken Care of skin erbjuder behandlingar med dermapen. En avancerad teknik som med tunna nålar penetrerar 1920 mikrokanaler/sekunden i huden.

Dermapen stimulerar hudens naturliga kollagen produktion. Denna unika behandlingsmetod tränger djupt ner i huden och stimulera kollagenet optimalt och återbygger huden. Dermapen microneedling behandling hos oss på Operakliniken ger dig steril behandling vilket är av största vikt samt att vi är auktoriserad Dermapen Microneedling-klinik.

Dermapen Kampanj

995 kr / beh.

-Behandlingstid – 60 min

-Kampanjpris gäller första behandlingen

Vi har tre olika alternativ

ALT 1 Ansikte  995kr

ALT 2 Ansikte och hals 1495kr

alt 3 ansikte med aha peeling booster 1995kr

-Ordinarie pris 1 995 kr

Erbjudande gäller till 31/12 2018

hudföryngring & rengöring

Dermapen

microneedling

Så fungerar Dermapen 4™ behandlingen på Operakliniken

Originalet Dermapen ™ är en kontrollerad nålbehandling och var först i världen med utvecklingen av den mekaniska och vertikala microneedling-teknologi. Motorn är kraftfull och snabb den skapar upp till 1920 mikrokanaler/sekund i huden. Nålhuvudet på dermapen har 16 sterilt förpackade nålar. Pennans vibration gör att behandlingen upplevs mindre smärtsam än andra microneedling-metoder på marknaden. Dermapen stimulerar effektivt hudens kollagenproduktion, samt stärker och normaliserar huden. Resultatet blir en föryngring av huden och en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen Kampanj

995 kr / beh.

-Behandlingstid – 60 min

-Kampanjpris gäller första behandlingen

Vi har tre olika alternativ

ALT 1 Ansikte  995kr

ALT 2 Ansikte och hals 1495kr

alt 3 ansikte med aha peeling booster 1995kr

-Ordinarie pris 1 995 kr

Erbjudande gäller till 31/12 2018

Behandlng med dermapen microneedling

Dermapen microneedling brukar jämföras med fraktionerad laser men har en mycket kortare återhämtningstid. Med dermapen microneedling kan man behandla alla olika hudtyper och hudfärger på ett säkert sätt för att skapa en naturlig skönhet på huden.

 

Klicka här för att läsa mer om Microneedling Dermapen

Boka behandling

Nytt fält

Resultat talar för sig själv

Boka behandling

Nytt fält

vi är auktoriserad Dermapen microneedling klinik

För att du ska känna dig avslappnad när du besöker din klinik, ser vi till att levera kvalité. För att just säkerställa kvalite där personal likväl som våra produkter håller högsta kvalité. Är vi en auktorisierad Dermapen Microneedling-klinik med rätt utbildning enligt kraven samt material och verktyg som används vid behandlingar.

Boka din behandling

Du har flera olika valmöjligheter. Välj en behandling eller boka flera från menyn nedan.

Ansikte & hals

Behandlingstid – 90 min

1 st beh. 2 995 kr (Första besöket ger 1000 kr i rabatt enligt priset till höger)

2 st beh. 5.595 kr

3 st beh. 6.900 kr

Pris

1 995 kr /beh.

Första behandlingen

Ansikte, hals & dekollage

Behandlingstid – 75-90 min

2 st beh. 5.800 kr

3 st beh. 9.000 kr

Pris

3 895 kr /beh.

Första behandlingen

Ansikte, ink ögon & mun

Behandlingstid – 45-60 min

2 st beh. 5.195 kr

3 st beh. 7.595 kr

Pris

2 595 kr /beh.

Gold Carpet Lyx by Hollywood

Behandlingstid – 90 min

2 st beh. 5.195 kr

3 st beh. 7.595 kr

Pris

2 595 kr /beh.

Första behandlingen

LA Facelift

Behandlingstid – 75 min

2 st beh. 5.195 kr

3 st beh. 7.595 kr

Pris

2 895 kr /beh.

Första behandlingen

Kombinera din Microneedling behandling

Retinol Peeling

För dig som vill få ut det mesta av din behand- ling på klinik. Den unika kombinationen av Retinol och volymgivande Amino l® förbättrar hudens struktur och spänst, minimerar linjer och rynkor och jämnar ut hudtonen. Passar utmärkt att alternera med NeoStratas AHA- peeling.

1495 kr

Vitamincocktail

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Behandlingen består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra.

2995 kr

AHA Peeling

Grundarna av NeoStrata, Dr van Scott och Dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och ledande inom området kosmetisk dermatologi. De har skapat och innehar orginalpatentet till den första glykolsyrapeelingen. Det var de som upptäckte AHA- och PHA syrornas föryngrande kraft.

1495 kr

Kontakta oss

Operakliniken Stockholm.

Vasagatan 48 Stockholm

08-533 300 11

info@operakliniken.se

 

Boka behandling

Nytt fält

Vad är Microneedling Dermapen

Dermapen mircroneedling orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 12 st sterila nålar som skapar 1300 små microkanaler per sekund i huden. Nåldjupet regleras från 0.25-2,5 mm beroende på vad syftet är med behandlingen.

Innan en behandling med microneedling

inleds så konsulteras alltid patientens behandlingsbehov vilket leder till en behandling som är bäst lämpad för det aktuella hudproblemet. Hudens reaktion på Dermapen microneedling blir att hudens naturliga nyproduktion av kollagen sätts igång och den hud som skadats av nålarna repareras och ger en ökad upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt till huden. Resultatet av behandlingen blir en förbättrad struktur och kvalitét av huden vilket i sin tur leder till en hudföryngring.

Idag finns flertalet microneedling-rollers

att köpa på marknaden men dessa saknar oftast CE-märkning (produktmärkning inom EU) och kan orsaka onödiga skador på huden. Kontrollera också alltid att microneedling-utrustningen som hudterapeuten jobbar med är CE-märkt. Fråga alltid kliniken som du ska behandlas på om  hudterapeuten uppvisar certifikat  på att hon eller han har genomfört en godkänd utbildning hos Dermapen i sverige. För att kontrollera vilka som är godkända hudterapeuter kan ni maila till info@mmskincare.se och ange namnet på den klinik som ni ska behandlas på.

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-533 300 11

Öppet:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag: Stängt

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!