Dermapen Microneedling – Stockholm

Dermapen är en av flera bra metoder som finns på marknaden för att utföra en kontrollerad skada i huden. Behandlingar som microneedling ger ca 1920 hål i huden per sekund och skapar en kontrollerad skada i huden. Kollagenproduktionen stimuleras och föryngringar huden som därför skapar fina linjer och rynkor på ett naturligt vis.

Behandligen är smärtfri vilket gör att man kan återgå till normala aktiviteter efter det behandlade området. Vanligtvis gör man behandlingen på ansikte hals och dekolletage. Bland det vanligaste man behandlar med metoden är ansiktet hals och dekolletage man kan även utföra behandlingen över hela kroppen.

Missa inte!

DERMAPEN

1995 kr

Gäller vid första behandlingstillfället
Ord pris 2 495 kr

Missa inte!

DERMAPEN

1995 Kr

Gäller vid första behandlingen
Ord pris 2 495 kr

Dermapen Stockholm

Operakliniken är en klinik centralt i Stockholm som utför Dermapen microneedling behandling. Vi har flera pennor bland annat Dermapen. Med vår expertis väljer vi vilken metod som är bäst för ditt behov och resultat.

Det är en populär kur som är effektiv mot flera olika typer av hudproblem och hudtyper. Pennan fungerar helt digitalt i så den höga hastigheten som skapas när man jobbar med pennan kan regleras med några knapp tryck gör att behandlingen i princip framstår som helt smärtfri.

Behandlingens uppgift är att skada huden, men på ett välkontrollerat sätt. Det som händer är att hudens naturliga reparationsprocess utlöses. Huden inser att den måste skydda sig och reparera det som har hänt, vilket också minskar det man vill ta bort i första hand. Detta är möjligt eftersom kollagen, ett viktigt protein i huden, stimuleras och ökar. Hudens stabilitet ökar och ger en bättre hud struktur.

vill kroppen reparera skadan

Vad kan man behandla med Dermapen 4?

Pennan är en effektiv metod mot flera typer av hudproblem så som acne ärr, oren hud, milier, Anti-age, pigmenteringar, rosacea, milier, keratosis pilares kirurgiska ärr. Samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Infrarött ljusbehandling?

Vi vill även rekommendera infrarött ljusbehandling som komplement till microneedlingbehandling

Infrarött ljus behandling

 

Boka behandling

Behandling med dermapen

Dermapen pennan är en behandling som skapar mer än 1920 mikrokanaler per sekund i huden med hjälp en mekaniska nålar som penetrerar hål djupt ner i huden. När vi har skapa dessa penetrerade hål i huden så börjar vi slussas in hyaluron in i huden som hjälper till att stimulerar huduppstramning och föryngring av huden på ett naturligt sätt där även huden får en finare lyster och det bildas även nya kapillärer i huden.

Du kan återgå till normal aktivitet efter, vanligt dock att uppleva en lätt rodnad efter behandlingen. Det behandlande området kan man lägga en kylande mask om så önskas.

Med behandlingen vill kroppen reparera skadan

Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden mellan 0,25 – 2,5 millimeter som ger mikrokanaler i huden som kan utföras på alla hudtyper och vi rekommenderar tillvalsprodukter med naturliga elastiska komponenter.

Pennan kan jämföras med effekten

Av fraktionerad laser men med kortare återhämtningstid. Huden behöver inte lika lång tid på sig för att läka för att uppnå det bästa resultat för synliga linjer och rynkor. Penetrering av nåldjupet varierar alltid beroende på hudtyperna vi har.

[et_pb_wpt_schema_faq_module post_id=”faq-90″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”4.4.0.0″ /]

0DERMAPEN MICRONEEDLING +Skinbooster med HYALIFT 35 (5ml)

Dermapen plus skinbooster naturligt lyft med RRS Hyalift 35 med hyaluronsyra ett perfekt alternativ till fillers.

Fyller ut ytliga rynkor och ökar hudens fukthalt. Ger huden ny, ungdomlig lyster.

FYLLER UT RYNKOR
ÖKAR HUDENS FUKTIGHET
GER HUDEN NY UNGDOMLIG LYSTER

NU! 3995 kr Ord pris 6495 kr gäller 2023-11-30

Address

Operakliniken 
Vasagatan 48, Stockholm

Måndag-Fredag 9-18.00
Lördag 10-16.00

Telefonbokning

08-533 300 11

Onlinebokning

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!