Dermapen Microneedling – Stockholm

Dermapen är en av flera bra metoder som finns på marknaden för att utföra en kontrollerad skada i huden. Behandlingar som microneedling ger ca 1920 hål i huden per sekund skapar men en kontrollerad skada. Kollagenproduktionen stimuleras och föryngringar huden som därför skapar fina linjer och rynkor på ett naturlig vis.

Behandligen är smärtfri vilket gör att man kan återgå till normala aktiviteter efter behandlade området. Vanligtvis gör man behandlingen på ansikte hals och dekolletage. Bland det vanligaste man behandlar med metoden är ansiktet hals och dekolletage man kan även utföra behandlingen över hela kroppen.

Missa inte!

DERMAPEN

1995 kr

Gäller vid första behandlings tillfället
Ord pris 2 495 kr

Missa inte!

DERMAPEN

1995 Kr

Gäller vid första behandlingen
Ordpirs 2 495 kr

Dermapen Stockholm

Operakliniken är en klinik centralt i Stockholm som utför Dermapen microneedling behandling. Vi har flera pennor bland annat Dermapen. Med vår expertis väljer vi vilken metod som är bäst för ditt behov och resultat.

Det är en populär kur som är effektiv mot flera olika typer av hudproblem och hudtyper. Pennan fungerar helt digitalt i så den höga hastigheten som skapas när man jobbar med pennan kan regleras med några knapp tryck gör att behandlingen i princip framstår som helt smärtfri.

Behandlingens uppgift är att skada huden, men på ett välkontrollerat sätt. Det som händer är att hudens naturliga reparationsprocess utlöses. Huden inser att den måste skydda sig och reparera det som har hänt, vilket också minskar det man vill ta bort i första hand. Detta är möjligt eftersom kollagen, ett viktigt protein i huden, stimuleras och ökar. Hudens stabilitet ökar och ger en bättre hud struktur.

vill kroppen reparera skadan

Här kan du läsa omdömen om Operakliniken som har blivit varmt rekommenderat av våra kunder 5 år i följd via Reco. Operakliniken är specialiserade på Dermapen microneedling, lpg behandling och peelingbehandlingar.

 

.       

Vad kan man behandla med Dermapen 4?

Pennan är en effektiv metod mot flera typer av hudproblem så som acne ärr, oren hud, milier, Anti-age, pigmenteringar, rosacea, milier, keratosis pilares kirurgiska ärr. Samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Infrarött ljusbehandling?

Vi vill även rekommendera infrarött ljusbehandling som komplement till microneedlingbehandling

Infrarött ljus behandling

 

Boka behandling

Behandling med dermapen

Dermapen pennan är en behandling som skapar mer än 1920 mikrokanaler per sekund i huden med hjälp en mekaniska nålar som penetrerar hål djupt ner i huden. När vi har skapa dessa penetrerade hål i huden så börjar vi slussas in hyaluron in i huden som hjälper till att stimulerar huduppstramning och föryngring av huden på ett naturligt sätt där även huden får en finare lyster och det bildas även nya kapillärer i huden.

Du kan återgå till normal aktivitet efter, vanligt dock att uppleva en lätt rodnad efter behandlingen. Det behandlande området kan man lägga en kylande mask om så önskas.

Med behandlingen vill kroppen reparera skadan

Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden mellan 0,25 – 2,5 millimeter som ger mikrokanaler i huden som kan utföras på alla hudtyper och vi rekommenderar tillvalsprodukter med naturliga elastiska komponenter.

Pennan kan jämföras med effekten

Av fraktionerad laser men med kortare återhämtningstid. Huden behöver inte lika lång tid på sig för att läka för att uppnå det bästa resultat för synliga linjer och rynkor. Penetrering av nåldjupet varierar alltid beroende på hudtyperna vi har.

Dermapen Stockholm

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vem får utföra microneedling på ansikte ?
  Dermapen behandling passar alla hudtyper och åldrar som vill motverka fina linjer, rynkor och få en finare lyster på huden med mer.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vad är det för skillnad på det olika metoderna så som microneedling och Dermapen?
  Dermapen behandling är en certifierad och godkänd behandlings metod som är en riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Dermapen var först i världen med utvecklingen av metoden elektroniska och vertikala microneedling-teknologin. Under behandlingen kontrollerar behandlaren enkelt behandlingsdjupet och -hastigheten på pennan.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vilket serum till microneedling behandlingar?

  Alla Hyaluron vi använder har alltid naturliga produkter och elastiska komponenter i sig. Hyaluron som slussas in i huden under är dessutom sterilt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hur länge flagnar man efter första behandling med microneedling?
  Efter man utförande kan din hud se väldigt röd ut, samt uppleva torrhet flagnande. Det är en naturlig reaktion att bli röd efter en behandling med microneedling. Rödheten är tillfälligt bör hålla i sig 2-3 dagar efter behandlingen men vanligast är att rodnaden lägger sig efter 24 timmar upp till 48 timmar. Om man har kombinerat microneedling med kemisk peeling kan man få mer torr hud på det behandlade området och ger därför alltid flagnande hud upp till en vecka efter behandlingen på det behandlade området. Tänk på att inte utföra någon hemma peeling eller skrubba huden efter en behandling på minst på en vecka. Har du genomfört en kur ska det vara 8 veckors mellanrum enligt rekommendation till nästa kur.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hur många gånger ska man göra behandling?
  Alla behandling med microneedling skräddarsys efter ditt behov. Det bästa resultatet får man när man utför en serie på 3-6 behandlingar som ökar hudens kollagen. Ska man jobba med lyster/uppfräschning så brukar vi rekommendera 1-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum mellan behandlingarna. Om man ska utföra behandling på acne ärr, brännskador eller kirurgi kan man behöva upp till 6-8 behandlingar. Oftast bör man vänta 5-6 veckors mellanrum.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hur många dagar ska det gå mellan behandlingarna ?
  Det absolut bästa är att inte utföra behandlingen för tätt efter den första utförda behandlingen. Lagom tid mellan behandlingarna är ca 2-8 veckors tid.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hur länge håller en Dermapen behandling?
  Efter en behandling med dermapen kan huden stimuleras 6-12 månader efter första behandlingstillfället där resultatet kommer smygande. Vill man behandla stora porer och rynkor kan det ta flera veckor innan man får ett synligt resultat med dermapen.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vad kostar en behandling med dermapen?
  En behandling för hela ansiktet ligger på ca 1995 -2300kr
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Vad ska man tänka på innan man utför en Dermapen?
  Viktigt att inte använda brun-utan-sol 1 vecka innan, 4 veckor efter plasmaljus, 2 veckor efter diatermi behandling, ej pågående herpes eller annan infektion, hudcancer, 6 månader efter avslutad kur av acne medicin (kontakta oss gärna) samt blödarsjuka.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan man använda make up efter behandling med dermapen?
  Nej, du ska undvika make up och andra liknande produkter minst 48 timmar, istället använda återfuktande krämer.

0DERMAPEN MICRONEEDLING +Skinbooster med HYALIFT 35 (5ml)

Dermapen plus skinbooster naturligt lyft med RRS Hyalift 35 med hyaluronsyra ett perfekt alternativ till fillers.

Fyller ut ytliga rynkor och ökar hudens fukthalt. Ger huden ny, ungdomlig lyster.

FYLLER UT RYNKOR
ÖKAR HUDENS FUKTIGHET
GER HUDEN NY UNGDOMLIG LYSTER

NU! 3995 kr Ord pris 6495 kr gäller 2023-11-30

Prata med oss

Address

Operakliniken Stockholm

Vasagatan 48

Måndag-Fredag 9-18.00

Lördag 10-16.00

Telefon för bokning eller boka online

08-533 300 11

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!