PRX-T33  Hudföryngrande

HUDFÖRYNGRANDE AV HÖGSTA KVALITET – GÅR ATT KOMBINERA MED ANDRA BEHANDLINGAR SOM DERMAPEN MICRONEEDLING

PRX-T33

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T.

Genombrottet med forskning av PRX-T består utav kombinationen Triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid, i ett precist PH-värde. Dessa två substanser ger huden egenskaper som tidigare aldrig varit möjligt och det bästa helt utan att ge ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter.

Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar med en veckas intervall för bästa resultat. Rekommenderat underhåll sker med ca 2 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.

Ansikte

Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet och elasticitet
Nedsatt fyllighet
Ojämna pigmenteringar
Ljusåldrad hud
Ärrbildningar

Kropp

Bristningar
Ärrbildningar
Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Boka behandling

Nytt fält

15 + 3 =

EN BEHANDLING – PRX-T33

Vill du nå betytande resultat kombinerat med övriga behandlingar. Rekommenderar vi att välja PRX-T33 som tillval.

6 BEHANDLINGAR – PRX-T33

Rekommenderad kur är 5-6 behandlingar inom loppet av 2 månader med ca en veckas mellanrum. Beställ ett paketpris för revulotionerande resultat.

4st BEHANDLING – PRX-T33

4 st behandlingar ger dig en kur med bestående resultat som även kan kombineras med övriga behandlingar. PRX-T33

PRX-T33 EGENSKAPER

ANSIKTE

PRX-T33 Egenskaper för ansiktsområden förfinar och tonar ned rynkor och linjer. Torr hud och nedsatt fyllighet, och förlorad fasthet och elasticitet. Ljusåldrad hud och ärrbildning.

KROPP

PRX-T33 har mycket positiva effekter på bristningar, ärrbildningar åldrad hud och hals samt på dekolletage och händer. Med fördel kan PRX-T33 kombineras med fraktionerad laser, Microdermabrasion, laserbehandlingar, Microneedling och mycket mer.

EGENSKANPER

PRX-T33 ger ökad cellförnyelse och stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor. Den återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Det reducerar rynkor, linjer oönskad pigmentering och boostar hudens funktioner.

Prata med oss

Address

Vasagatan 48 Stockholm

Telefon

08-533 300 11

E-post

info@operakliniken.se

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!