Kroppsbehandlingar - operakliniken

Operakliniken erbjuder högkvalitativa behandlingar för kroppen i helhet. Bland annat koppning, Radiovågor och lymfdränage

LPG - Cellulitbehandling

Vid LPG-behandling av kropp och ansikte masserar vävnaden effektivt genom vakuumsug med de unika patenterade munstycken. Vävnaden bearbetas 100 % naturligt genom mekanisk massage och stimulering.

Boka

RF-Lifting Cellulit

Efter många års medicinska forskningar med RF-LIFTING radiovågor har man lyckats att hitta en metod mot hudens åldrande, rynkor,kollagenproduktion och Celluliter. RF-lifting går att utföra på kroppen i övrigt för önskat resultat inom hudföryngring med hjälp av radiovågor.

Boka

Lymfdränage

RF-massage används både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter som uppkommer i samband med fettsugning försvinna fortare. Antalet behandlingar är individuellt anpassade och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktig för att bibehålla och snabba på resultatet.

Boka

Koppning

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och bindväv. Denna metod har använts inom kinesisk medicin i cirka 4000 år. Idag används koppning över hela världen.

Boka

Kontakta oss

Har du någon fråga eller fundering över alla våra behandlingar. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!