Klassisk Svensk Massage

Operakliniken utför klassisk massage i Stockholm på vår mottagning. Klassisk massage är en av våra mest populära behandlingar. Dessutom skräddarsyr vi din massage efter dina önskemål och behov.

Klassisk massage Klassisk massage (svensk massage) fokuseraravslappning och är en upplevelse för både kropp och själ. Dessutom är det skönt att unna sig själv för att undvika smärta, stress och spänningar i framtiden. Massören använder sig av en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. Till skillnad från en sportmassage finns det ingen stretching eller triggerpunktsbehandling. Hela massagen expanderar kroppens blodkärl i huden och fördelar vätska till de underliggande vävnaderna.

Vad är klassisk massage?

Effleurage (glidning), petrisage (knådning), tapotement (rytmiskt trummande), friktion och vibration/skakning. Triggerpunktsterapi och stretching/stretch kan sedan läggas till. Vid klassisk massage behandlas endast mjuka delar som hud, bindväv, muskler, senor/ligament.

Under massage så frigör din kropp oxytocin som är ett hormon och en signalsubstans, även kallat lugn- och ro hormon. Dessutom avgör du om massagen ska vara hård eller mjuk, behandlande eller avkopplande. Alla våra terapeuter har god utbildning och gedigen erfarenhet.

Ordet massage kommer troligen från latinets massa, vilket betyder beröring. Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver.

Fördelar med klassisk massage

  • Minskad trötthet i kroppen
  • Minskad värk i rygg, nacke och axlar
  • Ökad blodcirkulation
  • Bra som för att förebygga stelhet 
  • Frigöring av kroppen må-bra honom oxytocin

     

Våra behandlingar:

Vi rekommenderar dig att boka några av de längre behandlingarna för att ge kroppen och sinnet en chans att varva ner och slappna av. Vi utför både djupgående behandlande massage och avslappnande massage. Hos oss är varje kund och varje behandling unik. För vi använder oss inte av några färdiga program eller rutiner utan försöker anpassa massagen efter situationen. För att du ska kunna slappna av, andas och njuta av behandlingen. Med det sagt så kan du fortfarande få precis så hårt tryck som du vill ha.

Ska jag boka klassisk massage eller idrottsmassage på Operakliniken?

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då ska du boka en Idrotts-/Behandlande massage och om du vill ha en djupgående men avslappnande massage utan specifik problematik så väljer du en klassisk.

Är du behov av en massage?

Boka massage nu

Priser för behandling:

60 min -1495kr
75 min -1795 kr
90 min -1995 kr

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-6500003

 

Öppet:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag: Stängt

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!