NeoStrata-kemisk peeling glykolsyra  (AHA)

Grundarna av NeoStrata, Dr van Scott och Dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och ledande inom området kosmetisk dermatologi. De har skapat och innehar orginalpatentet till den första glykolsyrapeelingen. Det var de som upptäckte AHA- och PHA syrornas föryngrande kraft, vilket revolutionerade hudvården i allmänhet och behandlingen av åldrande hud i synnerhet.

En peeling med glykolsyra (AHA) leder till hudföryngring. Under behandlingen appliceras en hög koncentration av glykolsyra på det yttersta hudlagret, denna får sedan verka en kort tid under övervakning av hudterapeut/sköterska eller läkaren. Behandlingen avslutats genom att glykolsyran neutraliseras på huden. NeoStratas glykolsyrapeeling stimulerar till cellförnyelse och ger en ökad fyllighet och fasthet i huden.

En peeling med glykolsyra hjälper huden att bli slätare, friskare och fastare samt att huden blir maximalt återfuktad och får en jämnare ton.

NeoStrata har olika styrkor på peeling som 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra som anpassas till din hudtyp och hudens behov och som kan hjälpa till med olika slags hudproblem. Det är också av största vikt och mycket effektivt att peela problemfri hud för att underhålla och förebygga. De positiva effekterna är vetenskapligt dokumenterade och en behandling tar ca 20 minuter att utföra.

Det rekommenderas att du börjar med en serie av Neostratas peelingbehandlingar med kortare intervaller och att du sedan bevarar det fina resultatet med en peelingbehandling.

NeoStratas speciella booster peelingar

Clarifying Peel (booster) 30% Mandelsyra och Citronsyra:

Avsedd till fet eller aknebenägen hud, inklusive ytliga akneärr eller fläckar.

Brightening Peel (booster) 30% citronsyra

Avsedd till hud med ojämn pigmentering/missfärgningar, inklusive melasma.

Behandling sker under kontroll av ansvarig legitimerad läkare:

Dr. Sylvia

Priser för peelingbehandlingar

Behandlingstid 30 minuter.

1 st. Beh/ 995 kr

4 st. Beh/ 3500 kr

6 st. Beh/ 4700 kr

Vi på Operakliniken rekommenderar en regelbunden användning av NeoStrata hudvårdsprodukter för att din hud ska hålla sig ungdomlig och fräsch.

Fördelar med NeoStratas kemiska peeling:

• Exoflierar, minimerar tillstoppning av porer
  •  Ger jämnare hudton
  •  Normaliserar cellförnyelsen
  •  Kan med fördel kombineras med andra estetiska behandlingar som  Dermapen vilken minimerar rynkor och fina linjer
  •  Ger ökad fyllighet och fasthet
  •  Kombineras med NeoStrats produkter för hemmabruk för bästa resultat

Fyll i formulär så återkommer vi för bokning av tid

Personuppgiftspolicy

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

Öppet:

Mån-Fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag: Stängt

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!