medicinsk hudvård- operakliniken.

Operakliniken erbjuder högkvalitativa ansiktsbehandlingar och peelingar med varumärken som Neostrata, Dr. Dennis Gross, Dermaceutic och många fler.

Behandlingar

Nedan följer vår meny av ansiktsbehandlingar

neostrata AHA Peeling

NeoStrata har olika styrkor på peeling som 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra som anpassas till din hudtyp och hudens behov och som kan hjälpa till med olika slags hudproblem. Det är också av största vikt och mycket effektivt att peela problemfri hud för att underhålla och förebygga. De positiva effekterna är vetenskapligt dokumenterade och en behandling tar ca 20 minuter att utföra.

Boka

Neostrata retinol 3% peeling

Retinol peeling passar perfekt till hud som har ålderstecken,ojämn hudton och hud som är benägen att få akne eller orenheter. Peeligen appliceras på operakliniken och tvättas av hemma

Boka

Boka en kostnadsfri hudanalys

 

Boka

Dermaceutic peeling

Dermaceutic bjuder på anpassad peelingbehandling utifårn dina förutsättningar och behov. Med 3 urval av Milk-peel, Mela-peel och Mask-peel får du ett brett urval av peelingbehandling.

Boka

klassisk ansiktsbehandling

I ansiktsbehandlingen görs följande: ansiktsrengöring, peeling, ångar upp huden med vapozon samt en grundlig porrengöring samt brynplock. Avslutas med en ansiktsmask och en rikligt fuktbevarande dagcreme anpassad efter din hudtyp.

Boka

Kontakta oss

Har du någon fråga eller fundering över alla våra behandlingar. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!