Proffessionella Peelingar – Stockholm

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOperakliniken-Stockholm-1550832951648323%2F&width=450&layout=standard&action=like&size=large&show_faces=true&share=true&height=80&appId" width="450" height="80" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Operakliniken erbjuder peelingbehandlingar för alla oavsett hudproblem

Med peelingbehandlingar avlägsnar man gamla och skadade hudceller. Orenheter som sitter på hudytan och ned i porerna. Cellförnyelsen snabbas på och det ger en smidigare hud med ökad lyster. Huden behåller fukten och det bidrar till att minimera linjer och fina rynkor. AHA-peeling är den vanligaste typen av kemisk peeling, den innehåller flera eller olika typer av syror.

AHA står för Alpha Hydroxy Acid och är ett samlingsnamn för olika syror, den mest effektiva är glykolsyra och mjölksyra. Dessa syror kallas för fruktsyror, de förekommer natuligt och kommer från växter. Starkare kemiska peelingar innehåller TCA, Triklovättiksyra. För uppfräschning och djuprengörande effekt är de mildare kemiska peelingar vi rekommenderar. Huden återfår sin glans och lyster, samt minskar porer och fina linjer.

De starkare peelbehandlingarna lämpar sig för åldrad, rynkig och pigmenterad hud samt då man vill behandla acne eller ärr som uppstått till följd av acne. De leder till en nybildning av hudens ytlager, kollagen och elastin vilket leder till slätare och stramare hud.

Dessa peelbehandlingar har klar föryngrande och utslätande effekt och kan ge bättre hudstruktur samt dämpa ärr och acneärr samt solskadad hud.

neostrataNeoStrata-kemisk peeling glykolsyra

Grundarna av NeoStrata, Dr van Scott och Dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och ledande inom området kosmetisk dermatologi.

dermaceutic
Dermaceutic – peelingar

Professionella peelingar för att behandla akneärr, orenheter, ojämn hudton och struktur, hudåldrande, pigmentfläckar och melasma kosmetisk dermatologi.


PROSYSTEM Retinol peeling

Avancerad höge ektiv antiaging- behandling som endast fås hos din NeoStrata expert.

Dr Dennis Gross

Medicinteknisk CE-märkta peelingar som är avsedda att utföra kemisk exfoliering med avsikt att behandla varierande hud- problem och förnyelse.

Fyll i formulär så återkommer vi för boka tid

Kontakt

Operakliniken

info@operakliniken.se

Vasagatan 48 Stockholm

08-533 300 11

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Gå med vårt Nyhetsbrev för att få del av erbjudanden!

Du finns med i Nyhetsbrevet!