welcome to divi spa

Dermapen 4

Dermapen Micro-Needling för Ansiktet

Microneedling har en stimulerande effekt av kollagenproduktionen i huden. Man jobbar med nålarna i olika djupt beroende vad du vill uppnå med behandlingen. Behandlingen utförs både för ytlig uppfräschning samt reduktion av ojämnheter på djupet så som akne ärr eller brännskador.

Dermapen är en avancerad behandlings metod som ökar hudens produktion av kollagen.
Behandlingsmetoden är mer djupgående än microdermabrasion , kemisk peeling och passar alla hudtyper.

När är en behandling med Microneedling lämplig?

Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:
* Slapp och åldrad hud
* Rynkor och fina linjer
* Acneärr
* Förstorade porer
* Upphöjda ärr
* Brännskador
* Melasma
* Rosacea
* Strier
* Lyster, fukt

Vi på Operakliniken har flera alternativa behandlingar till Hudföryngring.

På Operakliniken kliniker erbjuder vi flera olika behandlingar som passar för hudföryngring. Vilken som passar dig bäst kan du läsa om här: www.operakliniken.se Alternativt boka en kostnads fri konsultation för att få råd till vilken behandling som passar din hud bäst.

Så går en Dermapen behandling till

1. Inför behandlingen med Dermapen

Vi på Operakliniken går igenom dina problem och önskemål som du har inför behandlingen.

Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en personlig konsultation och rådgivning där vi tillsammans går igenom dina problem och vad du har för önskemål och förväntningar inför behandlingen.

Baserat på det rekommenderar vi sedan vilken behandling som är bäst lämpad för din hud samt berättar om fördelar och risker med behandlingen. Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras på ditt ansikte för bästa behandlings resultat.

Vi rekommendera ett antal behandlingar
I regel krävs en serie av flera behandlingar för att uppnå önskat behandlings resultat. I samband med konsultationen får du information om detta av din hudterapeut.

Hyaluronsyra slussas ner på djupet

En-microneedling behandling går till så att 16 sterila engångsnålar skapar tusentals mikroskopiska kanaler ner i huden som stimulerar den naturliga kollagen-produktionen i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra aminosyror, vitaminer, mineraler, antioxidanter eller ned på djupet i huden och ger därmed en optimal stimulerande effekt på kollagenet och lyster.

2. 60 minuters är avsatt tid för behandling

Själva behandlingen med microneedling går ganska snabbt och den kortaste behandlingen tar cirka 30 minuter. Behandlingen känns ytterst lite man kan välja till emla bedövning för djupare akne ärr eller brännskador.
Vi rekommenderar alltid en grundkur på 6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter tre till sex behandlingar för bäst resultat.

3. Efter behandlingen

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste sex till tolv månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.
Lite röd och svullen efteråt
Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efter behandlingen. Normalt lägger det sig efter 24 till 48 timmar men ibland upp till en vecka beroende på nåldjupet.
Efter behandlingen med microneedlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket för att inte riskerar att få in bakterier. Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efter behandling med micronnedling.

Våra priser på Dermapen

Vad kostar behandling med Dermapen?

Det exakta priset för behandling med Microneedling avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din
hudterapeut.

Kombinationsbehandling med dermapen
För att ytterligare förstärka effekten av en Dermapen-behandlingen kan den kombineras med andra typer av behandlingar som till exempel kemisk peeling (AHA),skinbooster,
c-vitamim för att förstärka behandlingseffekten och bevarar uppnådda resultat av behandlingen.

Efterbehandling med hudvård
För optimal effekt av behandlingen är det bra att följa upp hemma med kompletterande hudvårdsprodukter som specifikt är anpassade för just din hudtyp. Vilka produkter som passar just dig och får du råd om av din hudterapeut på första behandlingstillfället.

Boka en kostnads fri konsulation