DermaPen 4 –Microneedling

DermaPen är en avancerad fraktionerad mikronålbehandling som reparerar och läker huden genom att öka hudens naturliga produktion av kollagen på ett naturlig sätt.
När Dermapen lanserades 2010 så revolutionerades hela skönhetsindustrin. DermaPen 4 har nu gjort det igen. Utvecklingen av DermaPen 4 startad 2016. Efter 10 398 timmars forskning och utveckling var den klar för skönhetsmarknaden och för att hjälpa dig med dina hudproblem.

Derampen 4
Microneedling

Vi har framgångsrikt behandlat mer än 14000 behandlingar på operakliniken och är ledande inom behandlings metoden.

Dermapen fina linjer och rynkor

Dermapen triggar kroppens produktion av naturligt kollagen

AKNE ÄRR

Acne kan påverka alla hudtyper i alla åldrar och orsaken kan vara en kombination av genetiska förutsättningar, hormonförändringar, hälsa, stress och miljöfaktorer. 

AKNE Acvulgaris)

Akne kan uppkomma hos alla hudtyper och åldrar. Orsakerna kan vara många, men de största faktorerna är genetiska förutsättningar, hormonförändringar, levnadssätt, stress och anda faktorer i din omgivning och miljö påverkan.Hormoner kan stimulera hudens produktion av seklen (olja). Denna överproduktion av olja, döda hudceller och smuts kan ”fastna” i poren. Om eller när poren sedan är blockerad så kan detta orsaka inflammation och kan i sin tur göra huden mer mottaglig för bakterier.

https://www.operakliniken.se/microneedling/microneedling-dermapen/