PASSAR ALLA HUDTYPER

DIG MED ÄRR ELLER ÅLDRAD HUD.

Microneedling är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Det är en avancerad anti age metod som utförs av våra hudterapeuter i Stockholm.

Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar microneedling en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen behandling kan även utföras på alla hudtyper/hudfärger.
Vi använder oss av Dermapen4 som är  den nya generationens microneedling med den senaste teknologin! Pennan har 16 st nålar istället för 12.

Boka en kostnadsfri konsultations tid hos oss på operakliniken.

Varmt välkomna